Karahacılı Ortaokulu

Vizyon: Ülke geleceğini düşünen, var olan teknolojiyi daha da geliştirme bilincine sahip; ülkemize toplumsal, milli, ahlaki gibi bir toplumu ayakta tutan değerleri önemseyen ve bu değerlerin yaşamasını sağlayan bireyler kazandırmak.

Misyon: Eğitim ve bilim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, edinmiş olduğu kazanımları hem kendi hem de toplum yararına kullanabilen, ülke kalkınmasının önemini ve bilincini içinde taşıyan sorumluluk sahibi ve öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30´da başlıyor 15:20´da bitiyor
Isınma: Kalorifer (kömürlü)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol turnuvası, Voleybol Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası, Koşu Yarışmaları.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Sosyal Okulum Projesi, Hedefini Seç Öne Geç Projesi

WEB - https://cekerekkarahaciliio.meb.k12.tr

Adres - YUKARIKARAHACILI KÖYÜ YUKARIKARAHACILI KÜME EVLERİ KARACAHACILI ILKOKULU BLOK NO 9 ÇEKEREK / YOZGAT

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Yukarı Karahacılı Köyü Çekerek/YOZGAT

Ulaşım Servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 23 km İl Merkezine 80 km uzaklıktadır.